“Green HExagon” projekta tiešsaistes pirmsinkubācijas programmas labākie dalībniekiem no 9. līdz 12.aprīlim piedalīsies 3 dienu nometnē Rīgā, Latvijā. Šogad nometnē piedalīsies 58 dalībnieki no četrām valstīm - Latvijas, Igaunijas, Austrijas un Čehijas.

Studenti divas dienas darbosies mārketinga tēmām valstītās darbnīcās kopā ar pasniedzēju, uzņēmēju un doktora grāda pretendentu Imantu Krēziņu. Universitāšu inkubators “UniLab” sadarbībā ar Latvijas Biznesa eņģeļu tīklu “LatBAN” nometnes ietvaros organizēs mentoringa ātros randiņus un tīklošanās pasākumus. Kā arī lekciju par biznesa izveidi un investoru uzrunāšanu. Tāpat studentiem būs noorganizētas dažādas ekskursijas un sociālās aktivitātes.

Projekta partneri no Latvijas Universitātes (Biznesa inkubators), Tartu universitātes, Čehijas Dzīvības zinātņu universitātes Prāgā (biznesa inkubators "Point One") un Vīnes Noištates Lietišķo zinātņu universitātes (Startup centrs) dosies ekskursijā  un pieredzes apmaiņā uz Cietvielu fizikas institūtu, piedalīsies interesantās diskusijās un iepazīsies ar Latvijas Universitāti.

Par projektu:

Projekta aktivitātes tiek organizētas ar Eiropas Savienības Erasmus+ projekta "Uzņēmējdarbības mācību partnerības, lai veicinātu inovāciju un zaļo jaunuzņēmumu attīstību augstākajā izglītībā" atbalstu, projekta Nr. 2022-1-LV01-KA220-HED-000090176, LU reģistrācijas Nr. ZD2022/21385.

Programmu organizē četri partneri: Latvijas Universitāte (Biznesa inkubators), Tartu universitāte, Čehijas Dzīvības zinātņu universitāte Prāgā (biznesa inkubators "Point One"), Vīnes Noištates Lietišķo zinātņu universitāte (Startup centrs).

Šis projekts ir Eiropas Savienības finansēts. Paustie viedokļi un uzskati atspoguļo autora(-u) personīgos uzskatus un ne vienmēr sakrīt ar Eiropas Savienības vai Eiropas Izglītības un Kultūras izpildaģentūras (EACEA) viedokli. Ne Eiropas Savienība, ne EACEA nenes atbildību par paustajiem uzskatiem.

Dalīties