Gameblyo

Ambliopijas jeb "slinkās" acs pārvarēšana spēles formā. Tādas problēmas kā ilgstoša vienas acs aizlīmēšana, alerģisku reakciju un/vai psiholoģisku traumu, ko izraisa plāksteris, kā arī binokulāro funkciju neveidošanos un neatjaunošanos, mūsu komanda vēlas risināt ar specializētu mobilo aplikāciju, kura palīdzēs bērniem ar ambliopiju īsākā laika periodā atgūt redzes asumu, izmantojot unikālo metodiku, salīdzinot ar klasisko labāk redzošās acs aizlīmēšanas metodi.

Sazinies ar komandas pārstāvi:

Kristīne - kristinekalnica@gmail.com

FutureFungi

Modes manekeni no sēņu micēlija un lauksaimniecības galaproduktu kompozītmateriāla.

Sazinies ar komandas pārstāvi:

Mārtiņš - martins.lastovskis@gmail.com

Fresh Way

Mēs esam komanda Fresh way, esam jaunietes, kas interesējas par aprites ekonomiku un ar to saistītajiem izaicinājumiem. Šobrīd visdažādākajās industrijās notiek pārmaiņas virzienā uz klimata neitralitāti. Viena no lielākajām industrijām, kura šajā attīstības posmā ir iesaistīta ir pārtikas industrija. Pasaule tiecas uz ilgtspējīgu un pārtikas atkritumiem brīvu praksi, kas sevī iekļauj gan pārtikas atkritumu pārstrādi, gan arī preventīvu darbību attiecībā uz pārtikas produktiem, lai to derīgumu termiņš un pielietojums tiktu pagarināts. Līdz ar to mūsu ideja ir piedalīties šajā pārmaiņu procesā un meklēt risinājumus pārtikas atkritumu samazināšanā, izveidojot ēdamu, ekoloģisku pārtikas produktu pārklājumu, kurš spētu pasargāt produktus no apkārtējās vides, vienlaicīgi pagarinot to derīguma termiņu.

Sazinies ar komandas pārstāvjiem:

Kitija - kitijapaulamelnbarde@gmail.com, Viktorija - viktorija.kronberga@gmail.com

Ex Trash

Ex Trash grupas produkts ir augstas kvalitātes glemping telts, ražota no pārstrādātiem vai viegli atjaunojamiem resursiem. Produkts dod iespēju ērti un patīkami atpūsties zem klajas debess, kā arī mazināt plastmasas atkritumu daudzumu dabā.

Ieskaties, kā sokas mūsu dalībniekiem: 

Instagram

Sazinies ar komandas pārstāvi:

Lauma - libergalauma@gmail.com

MYMESTO

Mēs esam MYMESTO! Aplikācija, kas saved kopā stāvvietu īpašniekus ar braucējiem.

Ieskaties, kā sokas mūsu dalībniekiem: 

Instagram

Facebook

Sazinies ar komandas pārstāvi:

Filips - mymesto.app@gmail.com, +371 28618286

ALAN KNOWS BETTER

Plānojam atvieglot lēmumu pieņemšanu caur mobilo aplikāciju, kas izmanto ‘wisdom of crowds’ konceptu (kas apgalvo, ka daudzveidīgu un neatkarīgu cilvēku grupa spēj pieņemt labākus lēmumus nekā individuāli eksperti). Lietotāji varēs uzdot jautājumus ar atbilžu variantiem (teksta vai fotogrāfiju formātā), kā arī piedalīties citu lietotāju lēmumu pieņemšanas procesā. Salīdzinājumam var iedomāties šova “Gribi būt miljonārs?” zāles balsojuma opciju, kas padarīta vienmēr pieejama – tikai pāris klikšķu attālumā.

Sazinies ar komandas pārstāvi:

Inese - imazarevica@gmail.com

Četri par kultūru

TV raidījuma izveidošana, kas ietvers Latvijas teātru izrāžu rādīšanu.

Zinību zalktis

Mūsu mērķis ir izveidot izglītojošu lietotni "Zinību zalktis", ar kuras palīdzību vidusskolēni varēs pilnveidot savas latviešu valodas ortogrāfijas zināšanas, kā arī mazināt anglicismu lietojumu un sagatavoties latviešu valodas CE. Lietotnē iekļauti spēliskošanas elementi, jo skolēnam katru dienu būs pareizi jāatbild uz 15 jautājumiem, tādējādi visus zalkša posmiņus iekrāsojot tumši pelēkā krāsā. Skolēns varēs redzēt savu progresu, personīgo TOP, kā arī nepareizo atbilžu vēsturi. Par labiem sasniegumiem, dažādu izaicinājumu pildīšanu skolēns saņems virtuālās medaļas. Lai atvieglotu latviešu valodas mācību procesu, latviešu valodas skolotāji no lietotnes regulāri saņems atgriezenisko saiti (kuri skolēni visvairāk lieto "Zinību zalktis", bet kuri - vismazāk; kāda veida uzdevumos ir visvairāk kļūdu). Nākotnē plānojam lietotni pielāgot arī jaunāko klašu skolēniem un pat latviešu valodas skolotājiem.

Sazinies ar komandas pārstāvjiem:

Paula - paulasonita@inbox.lv, Gunda - gunda.sila@gmail.com, Inese - imazarevica@gmail.com

Atbalsta Aplikācija

Izveidot psiholoģiskā atbalsta aplikāciju, kas būtu viegli izprotama, lietojama un pieejama jebkuram grūtībās nonākušam cilvēkam un tiem, kas vēlas uzlabot savas dzīves kvalitāti.

Sazinies ar komandas pārstāvi:

Jurģis - jurgis@sempra.lv

RAON Union

Mūsu mērķis ir izveidot “radošo kultūrtelpu”, kurā katram būtu iespēja pilnveidot un izplatīt savu mākslu.

Sazinies ar komandas pārstāvjiem:

Kristofers - kristofers.malnacs@gmail.com, Sebastians - vlaznevssebastians@gmail.com

Lock Up

 

Velosipēdam piestiprināma ierīce, kas reaģē uz velosipēda nevēlamu kustību, nosūtot paziņojumu uz lietotāja tālruni caur aplikāciju, ja šāda nevēlama kustība tiek konstatēta.

Sazinies ar komandas pārstāvi:

Karlīna - karlinazrn@gmail.com

FarmFriend

E-platforma, kas savieno mazos zemniekus un pircējus, ļaujot tiešsaistē pārdot/iegādāties zemnieku produkciju.

Sazinies ar komandas pārstāvi:

Liene - liene.turlaja@gmail.com

Pointy

Our team is presenting a B2B IT solution named “Pointy”. We will sell a ready-to-use customizable online appointments and accounting system for different industries of business. The first one is beauty industry. Pointy will improve customer experience and make doing routine tasks faster, cheaper and more convenient for employees.

Message the team:

thepointyy@gmail.com

LIGALIO

LIGALIO komandas ideja ir ātrs un ērts privātuma politikas ģenerators maziem un vidējiem biznesiem. Ar tā palīdzību ikviens uzņēmējs varēs sagatavot GDPR atbilstošu privātuma politiku, ko ievietot savā mājaslapā vai aplikācijā. Produkts ļaus sagatavot katram biznesam pielāgotu privātuma politiku 20-30 minūšu laikā bez laikietilpīgas un dārgas juristu iesaistes.

Ieskaties, kā sokas mūsu dalībniekiem: 

Mājaslapa

- LinkedIn

Facebook

Sazinies ar komandas pārstāvi:

Miks - miks@ligalio.com

EdiBack

Ir svarīgi saprast, cik tālu grupa ir no mācību mērķa sasniegšanas un kā plānot nākamos soļus. Ediback - digitālā atgriezeniskās saites sniegšanas un saņemšanas aplikācija, spētu ātri, ar spēļu elementu palīdzību, parādīt mācību progresu un palīdzēt pedagogiem, treneriem un grupu līderiem virzīt tālāku mācību un darba procesu.

Sazinies ar komandas pārstāvjiem:

Anna - annabumane1@gmail.com - jautājumi par tehnisko risinājumu un komandas līdere,

Elīna - elinagravelsina@gmail.com - jautājumi par dizainu,

Sanita - laivina.sanita@gmail.com - jautājumi par pedagoģisko pusi un jautājumi par tehnisko risinājumu.

MNB

Vai Tu kādreiz esi aizdomājies par visām trakajām tehnoloģijām, ko mēs mūsdienās redzam internetā? Piemēram, par to, ka ir tik daudz inovatīvu lietu, bet tajā pašā laikā, staigājoties ikdienā pa ielām, mēs īsti nekur neredzam, ka tās tiek kaut kur reāli arī pielietotas...MNB ir komanda ar radošiem jauniešiem, kuri vēlas spert radikālus soļus šo tehnoloģiju lietderīgai pielietošanai. Mūsu komanda veido oriģinālas un radošas instalācijas ar mērķi izveidot unikālu mārketinga pieredzi novērotājam jeb potenciālajam klientam. Ja pat pēc šādas unikālas pieredzes cilvēks vēl tomēr neizvēlas iegādāties produktu, tad mēs varam garantēt, ka viņš par to noteikti padalīsies ar sev apkārtējiem cilvēkiem, no kuriem gan kāds noteikti kļūs par tavu nākamo klientu! Investē Latvijas nākotnē, piesaisti sev jaunus klientus un izbaudi rezultātus!

Ieskaties, kā sokas mūsu dalībniekiem: 

Instagram

Soli tuvāk/step closer

Vēlamies izstrādāt ikdienas pašnovērojumu un pašizaugsmes dienasgrāmatu, balstītu uz pārbaudītām profesionāļu un personīgajām pieredzēm, strādājot ar savu iekšējo pasauli, tādējādi ietekmējot arī ārējo. Personīgā dienasgrāmatā vēlamies iekļaut prakses, dažāda veida pierakstus, motivējošus stāstus, paskaidrojumus un uzziņas literatūru, kas atbalstītu potenciālos klientus ikdienas ceļā un motivētu veltīt vairāk laika pašam svarīgākajam. Ar dienasgrāmatas palīdzību vēlamies sniegt cilvēkiem sustainable joy!

Sazinies ar komandas pārstāvjiem:

Gvenda - gvenda.work@gmail.com, Māris - bmorfy@gmail.com

Punkt

Punkt ir ēdiena piegādes aplikācija, kura strādā ar ekskluzīviem lokāliem restorāniem. Mēs domājam par mūsu klientiem un rūpējamies par jūsu izvēli.

Ieskaties, kā sokas mūsu dalībniekiem: 

Instagram

- TikTok

Izmēģini Punkt aplikāciju

Sazinies ar komandas pārstāvi:

Henrik - henriarm@yandex.ru