FISH-E

FISH-E ir gudrais asistents akvārija uzturēšanai. Dienas gaitā tas apkopo dažādus akvārija datus, lai akvārija saimniekam būtu viegli uzzināt par akvārijā notikušajiem notikumiem, pašreizējo akvārija stāvokli un risinājumus stabilam akvārija tālākajam funkcionējumam.

Ieskaties, kā sokas mūsu dalībniekiem: 

Instagram

Sazinies ar komandas pārstāvjiem:

fisheteam@gmail.com

Venture

„Venture” mobilā aplikācija ļaus viegli pārskatīt vietas, kur cilvēki nāk ēst, dzert un socializēties pēc mērķa kategorijām. Šī arī ir lieliska iespēja Latvijas uzņēmumiem reklamēt sevi, nodrošinot sev atgriezenisko saiti - pieprasījumu, taču mums - peļņu. Latvijas uzņēmumi maksātu abonementa maksu, lai viņu uzņēmums tiktu iekļauts “Venture” mobilā aplikācijā, cenā tiktu iekļauta fotosesija un apraksts. Lietotne būtu veidota trīs valodās - latviešu, krievu, angļu. Un tās aizsākums būtu meklējams Rīgas pilsētā.

Sazinies ar komandas pārstāvjiem:

Kristiāna -  krziemele@gmail.com, +37126353909

Mērija - merijaj@gmail.com, +37128263030

Laika Plānotāji

Nodarbību plānošanas rīks laika plānošanai, kuru iespējams saglabāt, dublēt, rediģēt un izmantot atkārtoti. Rīks paredzēts nodarbības sadalīšanai moduļos, lai katrā modulī varētu nodarbības dalībniekus dalīt grupās, pievienot ārējos failus. Ērts rīks visiem tiem, kuri prezentē zināšanas lielākai auditorijai.

Sazinies ar komandas pārstāvjiem:

Kristīne - k.lindberga@gmail.com, 26854662

Diāna - diana.paldina@gmail.com

MuzEJO

Komandai “Muzejo” ir ideja - attīstīt memoriālo muzeju lietotni - gidu, kurā ar QR kodu skenēšanas palīdzību muzeju apmeklētāji var kultūrvēsturisko mantojumu ieraudzīt jaunā gaismā, Ar spēļu un citu uzdevumu palīdzību mēs varam ieskatīties vēsturisko personību dzīlēs. Tehnoloģiju laikmets ir aptvēris teju visas jomas, un mēs redzam potenciālu šīs lietotnes spējai satuvināt jauno paaudzi ar kultūrvēsturisko mantojumu.

Sazinies ar komandas pārstāvjiem:

Ketlīna - ketlina.mik@gmail.com,

Laima - laimasmuzikasstudija@gmail.com, tel.nr.26692649

Mi-Coo [Mī-Ko]

Mērķis ir radīt mūsdienīgu, skanisku un tehnoloģiski aizraujošu produktu, saglabājot atsauci uz vienu no latviskās identitātes simboliem KOKLI.

Ieskaties, kā sokas mūsu dalībniekiem: 

Instagram

Nellie Concept

Luksusa lēnās modes apģērbu zīmols "Nellié", kas apvienotu kvalitāti, modi un ilgtspējību. Lēnās modes mērķis ir ražot apģērbu cienot cilvēkus, vidi un dzīvniekus. Nodrošinot, ka katrs apģērba elements un aksesuārs tiek izgatavots maksimāli kvalitatīvi un ētiski. Idejas mērķis ir radīt pirmo kapsulas kolekciju, t-kreklus ar dažādiem dizainiem, kā arī mājaslapu.

Ieskaties, kā sokas mūsu dalībniekiem: 

- Instagram

Sazinies ar komandas pārstāvi:

Anete - anetekrum@gmail.com