26. martā labākās Latvijas Universitātes (LU) Biznesa inkubatora komandas prezentēs savas biznesa idejas žūrijai un pretendēs uz 5000 eiro lielu naudas grantu idejas tālākai attīstībai. Aicinām atbalstīt komandas un iepazīties ar jauniem cilvēkiem 26.martā plkst. 17.30, LU Biznesa inkubatora telpās, Aspazijas bulvārī 5, Rīgā.

Komandu paveikto un prezentācijas vērtēs žūrija, kuras sastāvā būs LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes dekāns un jaunievēlētais LU rektors prof. Gundars Bērziņš, uzņēmēja, biznesa mācību un konsultāciju uzņēmuma Komercizglītības centrs vadītāja Baiba Zūzena, uzņēmuma “Otisar” valdes priekšsēdētājs, pasniedzējs un mentors Imants Krēziņš un LU Biznesa inkubatora vadītāja Liene Bērziņa.

Pavasara Demo dienā piedalīsies sešas komandas: “Recyclone”, kas strādā pie skaņas paneļu izstrādes no pārstrādāta tekstila, “Purefy”, kas izstrādā sensorus atkritumu tvertņu ,”On Choice” ražo vannas bumbas un piedāvā meistarklases, “Proza Agency” veido mārketinga aģentūru, “Rookie” strādā pie tenisa entuziastu lietotnes izveides un “Fire-Tales” veido digitalizētas pasakas bērniem.

Ar pavasara Demo dienu noslēgsies pirmsinkubācijas posms un tā būs iespēja komandām atskatīties uz paveikto, nospraust nākotnes mērķus un iegūt finansiālu atbalstu, lai turpinātu darbu pie biznesa idejas attīstības.

Pirmsinkubācijas programmā šogad 50 dalībnieki 28 komandās sāka attīstīt savas biznesa idejas. Labākās komandas 2023.gada 14. decembrī “Demo dienā” prezentēja savas biznesa idejas un startēja arī pavasara posmā, kurā turpināja attīstīt savas idejas. Demo dienā žūrijas komisijas vērtēs katras komandas darbu un izlems, kuras komandas pretendēs uz grantu 5000 EUR vērtībā.

Programma tiek realizēta ar LU Biznesa inkubatora mecenātu atbalstu, kuru administrē LU Fonds.

Dalīties