Latvijas Universitātes Biznesa inkubators aicina izmantot iespēju piedalīties “Green HExagon” projekta tiešsaistes darbnīcā “Ideation afternoon”, kas notiks 2024. gada 13. februārī plkst. 17.00. Tiešsaistes darbnīcu vadīs Benedikts Glācls (Benedikt Glatzl) no Šveices, kuram ir liela pieredze organizāciju, uzņēmumu un produktu novērtēšanā un vadīšanā. Darbnīcā var piedalīties jebkurš interesents un darba valoda būs angļu.

Šī darbnīca ir ideāli piemērota tiem, kuri vēlas uzsākt savu uzņēmējdarbības ceļu, bet kuriem joprojām nav skaidras biznesa idejas vai problēmas, kas jāatrisina, kā arī tiem, kuriem ir jau biznesa ideja un vēlas to validēt. 

“Es esmu IT produktu un inovāciju vadītājs, mana aizraušanās ir palīdzēt organizācijām un komandām pārvarēt izaicinājumus un ieviest jauninājumus, izmantojot stratēģisko domāšanu, radošu problēmu risināšanu un datu analīzi. Pēdējo 13 gadu laikā esmu guvis pieredzi dažādu organizāciju, uzņēmumu un produktu novērtēšanā un vadīšanā, kas palīdz man saskatīt problēmas no dažādiem skatapunktiem un rast tām piemērotus risinājumus. Pieredze Scrum, Agile Development, Lean Startup & Design Thinking pieejās un produktu pārvaldības rīkos, piemēram, Jira, Wrike, Monday un citu lietošanā,” tā par sevi stāsta Benedikts Glācls (Benedikt Glatzl). 

Šīs tiešsaistes laikā būs iespēja iepazīt ideju pieejas un uzzināt priekšrocības jaunu ideju ģenerēšanai vai jau esošo ideju uzlabošanai. Darbnīcas ietvaros dalībnieki tiks atbalstīti tādu pamatkompetenču attīstīšanā kā radošā domāšana, ideju ģenerēšana, ideju pilnveidošana un vērtību piedāvājumu radīšana. Iepriekšēja sagatavošanās nav nepieciešama. 

 

Pieteikties darbnīcai var aizpildot pieteikšanās anketu

Facebook pasākums: https://fb.me/e/1IgBhlOsP

 

Vairāk informācijas par “Green Hexagon” projektu un pirmsinkubācijas programmu vari uzzināt šeit: https://greenhexagon.eu 

Vai sazinies ar organizatoriem, rakstot uz e-pastu: hello@greenhexagon.eu 

 

Projekta aktivitātes tiek organizētas ar Eiropas Savienības Erasmus+ projekta "Uzņēmējdarbības mācību partnerības, lai veicinātu inovāciju un zaļo jaunuzņēmumu attīstību augstākajā izglītībā" atbalstu, projekta Nr. 2022-1-LV01-KA220-HED-000090176, LU reģistrācijas Nr. ZD2022/21385. 

Programmu organizē četri partneri: Latvijas Universitāte (Biznesa inkubators), Tartu universitāte (biznesa inkubators "Startup Lab"), Čehijas Dzīvības zinātņu universitāte Prāgā (biznesa inkubators "Point One"), Vīnes Noištates Lietišķo zinātņu universitāte (Startup centrs). 

Šis projekts ir Eiropas Savienības finansēts. Paustie viedokļi un uzskati atspoguļo autora(-u) personīgos uzskatus un ne vienmēr sakrīt ar Eiropas Savienības vai Eiropas Izglītības un Kultūras izpildaģentūras (EACEA) viedokli. Ne Eiropas Savienība, ne EACEA nenes atbildību par paustajiem uzskatiem.  

Dalīties