Nepalaid garām šo iespēju īstenot savu biznesa ideju! Piesakies "Green HExagon", lai atrastu inovatīvus risinājumus šodienas izaicinājumiem. Pieteikumu termiņš ir 2024. gada 31. janvāris, un programma notiks no 2024. gada 20. februāra līdz 12. jūnijam. Piesakies šeit: greenhexagon.eu/apply/

Programmas realizēšanai tiks piesaistīti starptautiski eksperti un mentori, kuri dalīsies ar zināšanām par dažādiem biznesa modeļiem, savas idejas prezentēšanu, produkta dizainu, mārketingu un citām tēmām. Programmas laikā labākajiem dalībniekiem būs iespēja piedalīties trīs dienu treniņnometnē Rīgā, Latvijā. Noslēgumā labākās komandas saņems līdz pat 5000 EUR grantu tālākai idejas attīstībai, piemēram, prototipa izstrādei, materiālu izmaksām vai konsultācijām. 

Dalībniekiem būs iespēja strādāt kopā un veidot komandas ar vēl trīs universitāšu studentiem, absolventiem un darbiniekiem -  Tartu Universitāti, Čehijas Dzīvības zinātņu universitāti Prāgā un Vīnes Noištates Lietišķo zinātņu universitāti.

“Green HExagon” ir četrus mēnešus ilga tiešsaistes programma angļu valodā, kas sniedz atbalstu tādu ideju attīstīšanai, kuras risina dažādas ilgtspējas problēmas - no klimata un vides līdz izglītības un nevienlīdzības jautājumiem.

Ja aktivitātei piesakies individuāli, tev jābūt Latvijas Universitātes (LU) studentam, absolventam, pētniekam vai darbiniekam. Ja piesakies ar komandu, tad vismaz pusei no komandas dalībnieku jāpārstāv LU, bet pārējie var būt citu augstskolu studenti, absolventi vai darbinieki.

Vairāk informācijas meklējiet greenhexagon.eu vai sazinieties ar organizatoriem, rakstot uz e-pastu hello@greenhexagon.eu.

 

Projekta aktivitātes tiek organizētas ar Eiropas Savienības Erasmus+ projekta "Uzņēmējdarbības mācību partnerības, lai veicinātu inovāciju un zaļo jaunuzņēmumu attīstību augstākajā izglītībā" atbalstu, projekta Nr. 2022-1-LV01-KA220-HED-000090176, LU reģistrācijas Nr. ZD2022/21385.

Programmu organizē četri partneri: Latvijas Universitāte (Biznesa inkubators), Tartu universitāte (biznesa inkubators "Startup Lab"), Čehijas Dzīvības zinātņu universitāte Prāgā (biznesa inkubators "Point One"), Vīnes Noištates Lietišķo zinātņu universitāte (Startup centrs).

Šis projekts ir Eiropas Savienības finansēts. Paustie viedokļi un uzskati atspoguļo autora(-u) personīgos uzskatus un ne vienmēr sakrīt ar Eiropas Savienības vai Eiropas Izglītības un Kultūras izpildaģentūras (EACEA) viedokli. Ne Eiropas Savienība, ne EACEA nenes atbildību par paustajiem uzskatiem.

Dalīties