Jau pavisam drīz 14.decembrī labākās Latvijas Universitātes (LU) Biznesa inkubatora komandas prezentēs savas biznesa idejas žūrijai un cīnīsies par 5000 eiro lielu naudas grantu idejas tālākai attīstībai. Aicinām atbalstīt komandas un iepazīties ar jauniem cilvēkiem 14.decembrī plkst. 17.30, LU Biznesa inkubatora telpās, Aspazijas bulvārī 5, Rīgā.

Šajā pasākumā Jūs varēsiet iepazīties ar inovatīvām idejām, un uzzināt par to potenciālo ietekmi un iespējamajiem ieguvumiem. Aicinām Jūs būt daļai no šī pasākuma. Lai aptiprinātu savu dalību Demo dienas pasākumā, obligāti ir jāaizpilda pieteikuma anketa: https://ej.uz/Demo2023

Komandu paveikto un prezentācijas vērtēs žūrija, kuras sastāvā ir LU Biznesa inkubatora vadītāja Liene Bērziņa, “LMT Retail & Logistics” valdes priekšsēdētājs Rinalds Kalniņš, uzņēmuma "Pedersen & Partners" globālā partnere un finanšu tehnoloģijas prakses grupas vadītāja Evita Lune un uzņēmuma “Otisar” valdes priekšsēdētājs Imants Krēziņš.

Ar rudens Demo dienu noslēdzas pirmais pirmsinkubācijas posms un tā ir iespēja komandām atskatīties uz paveikto, nosprasut nākotnes mērķus un iegūt finansiālu atbalstu, lai turpinātu darbu pie biznesa idejas attīstības.

Pirmsinkubācijas programmā šogad 50 dalībnieki 28 komandās sāka attīstīt savas biznesa idejas. Labākās komandas 14. decembrī “Demo dienā” prezentēs savas biznesa idejas un pierādītu sevi. Šajā dienā žūrijas komisijas vērtēs katras komandas darbu un izlems, kuras komandas turpinās darbu pie savas biznesa idejas attīstības nākamajā 12 nedēļu inkubācijas periodā, kas sāksies jau 2024. gada 9. janvārī.

Par inkubatoru

Inkubators ir izveidots un darbojas, pateicoties mecenātu, Latvijas Universitātes un LU BVEF atbalstam. LU Biznesa ideju fondu atbalsta Latvijas un ārzemju uzņēmumi un privātpersonas, kuru vidū ir Džons Medveckis, Driehaus ģimene, LMT Retail&Logistics, Inbox.lv, Accenture Baltics, Luminor Latvija, Evita Lune, Aija Lāce u.c. Mecenātu ieguldījumus LU Biznesa ideju fondā administrē Latvijas Universitātes fonds, kas ir respektabla filantropijas organizācija un rūpējas par izciliem, centīgiem studentiem, maģistrantiem, doktorantiem, pedagogiem, zinātniekiem, kā arī atbalsta izcilus izglītības, zinātnes, sporta un kultūras darbiniekus un projektus sadarbībā ar izglītību atbalstošiem mecenātiem un partneriem.

Dalīties