Latvijas Universitātes (LU) Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte un LU Biznesa inkubators projekta “The Ignite NEB” ietvaros rīko tiešsaistes vebināru angļu valodā “Ieradumu pārveide: uzvedības maiņas stratēģijas inovatīvai atkritumu apsaimniekošanai”. Vebināru vadīs pieredzējis uzņēmējdarbības izglītības profesionālis no izglītības tehnoloģiju uzņēmuma “Kimitisik” līdzdibinātājs Balázs Horvath. Vebinārs notiks 27.septembrī plkst. 18.30 Zoom platformā. Vebinārs ir kā kick-off pasākums novembrī gaidāmajam pilsētvides hakatonam “Sparkling the NEB spirit across Riga’s municipality”, kur galvenā balva ir 10 000 eiro.

Lai piedalītos vebinārā  jāreģistrējas iepriekš aizpildot anketu: https://wkf.ms/46g5MTN

Dalībniekiem, kas piedalīsies vebinārā tā būs lieliska iespēja jau sākt darboties pie savas idejas attīstības un saņemt mentoru padomus, lai veiksmīgāk startētu hakatonā “Sparkling the NEB spirit across Riga’s municipality”, kas notiks no 10. līdz 12.novembrīm LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātē.  Hakatona darba valoda būs angļu valoda.

Projekta mērķis ir savest kopā iedzīvotājus un studentus, lai piedalītos biznesa ideju un risinājumu izstrādē, kas pozitīvi ietekmētu resursu izmantošanu un atkritumu apsaimniekošanu Rīgā. Hakatons sāksies 10.novembra vakarā un noslēgsies 12.novembra pēcpusdienā. Pasākuma laikā visiem dalībniekiem tiks nodrošināti ēdināšana. Hakatonu vadīs pieredzējusi uzņēmējdarbības izglītības profesionāļu komanda no izglītības tehnoloģiju uzņēmuma “Kimitisik”, kuras dalībnieki ir no Nīderlandes, Ungārijas un Itālijas. "Kimitisik" specializējas mācību pieeju inovācijā un inovāciju izglītībā, kā arī digitālajā transformācijā.

Hakatona noslēgumā komandas prezentēs savas idejas žūrijas locekļiem. Labākā komanda varēs turpināt darbu pie savas idejas, izmantojot 10 000 EUR grantu, kura mērķis ir atbalstīt viņu risinājumu izstrādi, prototipu izstrādi un testēšanu. Dalība vebināros un hakatona ir bezmaksas. Reģistrācija hakatonam: https://wkf.ms/44EgPVv

Lai vairāk uzzinātu par hakatonu aicinām interesentus piedalīties vebinārā 27. septembrī plkst. 18.30 un 25.oktobrī plkst. 18.30 Zoom platformā. 25.oktobra vebināra tēma būs “Hackathon hacks: veiksmīgas stratēģijas un labākās pieejas”.

Dalīties