Nenokavē iespēju pieteikties aizraujošā vasaras programmā “StartSmart”! Latvijas Universitātes (LU) Biznesa inkubatora organizētajā programmā vidusskolēniem un topošajiem studentiem. Būs iespēja uzzināt vērtīgus padomus kā realizēt un attīstīt savu biznesa ideju. Programma notiks no 21. līdz 30.augustam. Pieteikšanās līdz 16.augustam: ej.uz/smart23

“StartSmart” ir 10 dienu intensīva programma, kuras laikā ikvienu sagaida dažādas nodarbības ar zinošiem nozaru pārstāvjiem un uzņēmējiem, savstarpējas tikšanās gan ar saviem komandas biedriem, gan ar citām komandām, kā arī programmas noslēgumā iespēja savu sasniegto prezentēt pārējiem un iegūt atgriezenisko saiti par padarīto. Ar studentiem ciešā sadarbībā strādās LU Biznesa inkubatora komanda, kura atbalstīs un palīdzēs programmas dalībniekiem tikt uz priekšu.

Programmas laikā būs iespēja satikt vadītājus: Kristīni Bērziņu, kura ir Latvijas Universitātes lektore jau 25 gadus. Vitu Brakovsku, kurai ir vairāk nekā 12 gadu starptautiska pieredze radošās domāšanas rosināšanā, kā arī vadījusi vairāk nekā 1400 pasākumus uzņēmējspēju aktivizēšanai. Oskaru Zapacki, kurš ikdienā strādā ar uzņēmējiem un palīdz attīstīt ilgtspējīgas kompānijas, veicot klientu piesaisti un pārdošanu, kā arī ikdienā veido podkāstu “Biznesa atslēga.”. Kā arī komunikācijas arhitekti Ilzi Rassu, kura ir veidojusi un īstenojusi komunikācijas stratēģijas Valsts prezidentam, NATO, Statoil Latvia, NATO samitam Rīgā, banku sektoram, u.c.

Programmā varēs gan nākt strādāt ar savu ideju, gan izveidot pavisam jaunu ideju un iemācīties pirmos soļus tās realizēšanā. Aicināti pievienoties gan 10.-12. klašu skolēni, gan jebkuras augstskolas topošie studenti. Uzņemšana notiek līdz 16.augustam, tāpēc aizpildi reģistrācijas formu, lai pieteiktos: ŠEIT!

Programma StartSmart tiek organizēta sadarbībā ar Green Hexagon projektu. Green Hexagon projekta aktivitātes tiek organizētas ar Eiropas Savienības Erasmus+ projekta "Uzņēmējdarbības mācību partnerības, lai veicinātu inovāciju un zaļo jaunuzņēmumu attīstību augstākajā izglītībā" atbalstu, projekta Nr. 2022-1-LV01-KA220-HED-000090176, LU reģistrācijas Nr. ZD2022/21385.

Dalīties