Tev ir sapnis par sava biznesa attīstīšanu? Vēlies uzzināt, kas ir veiksmīga uzņēmuma pamatā? Latvijas Universitātes (LU) Biznesa inkubators trešo gadu organizē vasaras programmu “StartSmart” vidusskolēniem un topošajiem studentiem. Programmas dalībniekiem būs iespēja uzzināt vērtīgus padomus kā realizēt un attīstīt savu biznesa ideju. Programma notiks no 21. līdz 30.augustam. Pieteikšanās no 11.jūlija: ej.uz/Smart23

StartSmart” ir 10 dienu intensīva programma, kuras laikā ikvienu sagaida dažādas nodarbības ar zinošiem nozaru pārstāvjiem un uzņēmējiem, savstarpējas tikšanās gan ar saviem komandas biedriem, gan ar citām komandām, kā arī programmas noslēgumā iespēja savu sasniegto prezentēt pārējiem un iegūt atgriezenisko saiti par padarīto.

Tāpat programmā ietilpst savas idejas prezentēšana, komandu izveide, problēmu un pieņēmumu definēšana, ideācija par risinājumu, lietotāju iegūšana, prezentāciju izveide u.c. Ar studentiem ciešā sadarbībā strādās LU Biznesa inkubatora komanda, kura atbalstīs un palīdzēs programmas dalībniekiem tikt uz priekšu.

Programmā varēs gan nākt strādāt ar savu ideju, gan izveidot pavisam jaunu ideju un iemācīties pirmos soļus tās realizēšanā. Aicināti pievienoties gan 10.-12. klašu skolēni, gan jebkuras augstskolas topošie studenti. Uzņemšana sākas no 11. jūlija, aizpildot reģistrācijas formu ŠEIT!

Programma StartSmart tiek organizēta sadarbībā ar Green Hexagon projektu. Green Hexagon projekta aktivitātes tiek organizētas ar Eiropas Savienības Erasmus+ projekta "Uzņēmējdarbības mācību partnerības, lai veicinātu inovāciju un zaļo jaunuzņēmumu attīstību augstākajā izglītībā" atbalstu, projekta Nr. 2022-1-LV01-KA220-HED-000090176, LU reģistrācijas Nr. ZD2022/21385.

Dalīties