Noslēgusies pieteikšanās starptautiskai pirmsinkubācijas programmai "Green HExagon". Četrus mēnešus ilgā programma sāksies jau 21. februārī, tās laikā dalībnieki izstrādās risinājumus, lai sasniegtu ilgtspējības, labklājības un klimata rīcības mērķus.

"Interese par ilgtspējīgiem risinājumiem ir liela, un mēs ar nepacietību gaidām, kādas idejas un inovācijas radīsies šīs programmas rezultātā," pauž Latvijas Universitātes Biznesa inkubatora vadītāja Māra Birzniece. 

Pirmsinkubācijas programma sāksies ar ideju un komandu veidošanas pasākumu jau 21. februārī. Ārpus programmas, vēlamies aicināt piedalīties arī trīs meistarklasēs, kas veltītas prasmju attīstīšanai. Šajās darbnīcās varēs piedalīties ikviens, ne tikai pirmsinkubācijas programmas dalībnieki. Meistarklases paredzētas, lai palīdzētu uzlabot savas prasmes. Pirmā meistarklase “Pozitīvā līderība” notiks 22. februārī, kas ir pieejama ikvienam interesentam. 

Līderības un citas prasmes ir būtiskas ikvienam, kas vēlas panākumus profesionālajā karjerā. Aicinām ikvienu izmantot šo iespēju piedalīties meistarklasēs, sīkāka informācija pieejama mājaslapā sadaļā “Prasmes”.

Pašas pirmsinkubācijas programmas laikā dalībnieki ar starptautisku ekspertu un mentoru palīdzību strādās pie savu līderības un prasmju pilnveidošanas, kā arī attīstīs savas biznesa idejas. Labākajiem dalībniekiem būs iespēja piedalīties treniņnometnē Austrijā un komandām būs iespēja cīnīties par grantu līdz pat 5000 EUR apmērā, lai attīstītu savas idejas tālāk. 

Šobrīd notiek pieteikumu izvērtēšana un jau drīzumā dalībnieki saņems ziņas par uzņemšanu programmā. Plašāka informācija par pirmsinkubācijas programmu "Green HExagon" pieejama mājaslappā greenhexagon.eu

 

Projekta aktivitātes tiek organizētas ar Eiropas Savienības Erasmus+ projekta "Uzņēmējdarbības mācību partnerības, lai veicinātu inovāciju un zaļo jaunuzņēmumu attīstību augstākajā izglītībā" atbalstu, projekta Nr. 2022-1-LV01-KA220-HED-000090176, LU reģistrācijas Nr. ZD2022/21385. 

Programmu organizē četri partneri: Latvijas Universitāte (Biznesa inkubators), Tartu universitāte (biznesa inkubators "Startup Lab"), Čehijas Dzīvības zinātņu universitāte Prāgā (biznesa inkubators "Point One"), Vīnes Noištates Lietišķo zinātņu universitāte (Startup centrs).

 

Šis projekts ir Eiropas Savienības finansēts. Paustie viedokļi un uzskati atspoguļo autora(-u) personīgos uzskatus un ne vienmēr sakrīt ar Eiropas Savienības vai Eiropas Izglītības un Kultūras izpildaģentūras (EACEA) viedokli. Ne Eiropas Savienība, ne EACEA nenes atbildību par paustajiem uzskatiem.

 

Dalīties