Dalībnieki cītīgi gatavojas Latvijas Universitātes (LU) studentu Biznesa inkubatora 16 nedēļu programmas noslēgumam, kurā 15 komandas attīsta savas biznesa idejas. Labākajām komandām tiks piešķirtas naudas balvas tālākai ideju attīstībai.  

“Demo diena” ir pasākums inkubatora 16 nedēļu programmas dalībniekiem, kurā studentiem ir iespēja prezentēt savas biznesa idejas un to attīstību, kāda bijusi, apmeklējot nodarbības un regulāri konsultējoties ar mentoriem. 

Pasākuma laikā studenti prezentēs paveikto un cīnīsies par inkubatora programmas galvenajām naudas balvām 11 000 EUR apmērā - 2500 EUR balva 3. vietas ieguvējiem, 3500 EUR balva 2. vietas ieguvējiem un galvenā balva 5000 EUR vērtībā pirmās vietas ieguvējiem!

Komandu paveikto un prezentācijas vērtēs žūrijas pārstāvju komisija, kuras sastāvā ir LU studentu Biznesa inkubatora vadītāja Māra Birzniece, projekta “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem” vecākais eksperts Kārlis Kivlenieks, “SmartLaws” izpilddirektore Marta Matisone, studijas “Glass Point” līdzīpašniece Ieva Zemīte, “Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkls” valdes loceklis Uldis Dzērve un Latvijas Universitātes lektore un pētniece Kristīne Bērziņa.

Iepazīties ar komandām, kuras piedalās 16 nedēļu pirmsinkubatora programmā ir iespējams šeit.

"Demo diena" norisināsies 21. aprīlī, sākums plkst. 17:00, klātienē LU Biznesa inkubatora telpās, Aspazijas bulvārī 5.  

 

Inkubatora programma tiek realizēta ar ERAF līdzfinansētā projekta Nr. 1.1.1.3/18/A/007 “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem” atbalstu.

Par inkubatoru

Inkubators ir izveidots un darbojas, pateicoties mecenātu, Latvijas Universitātes un LU BVEF atbalstam. LU Biznesa ideju fondu atbalsta Latvijas un ārzemju uzņēmumi un privātpersonas, kuru vidū ir Džons Medveckis, Driehaus ģimene, LMT Retail&Logistics, Inbox.lv, Accenture Baltics, Luminor Latvija, Evita Lune, Aija Lāce u.c. Mecenātu ieguldījumus LU Biznesa ideju fondā administrē Latvijas Universitātes fonds, kas ir respektabla filantropijas organizācija un rūpējas par izciliem, centīgiem studentiem, maģistrantiem, doktorantiem, pedagogiem, zinātniekiem, kā arī atbalsta izcilus izglītības, zinātnes, sporta un kultūras darbiniekus un projektus sadarbībā ar izglītību atbalstošiem mecenātiem un partneriem.

 

Dalīties