Pirmajās divās decembra nedēļās Latvijas Universitātes (LU) studentu Biznesa inkubators veiks mecenātu kampaņu, kuras laikā pateiksies esošajiem un aicinās pievienoties jaunus mecenātus.

Decembris, kā jau ierasts, ir pateicības un atbalsta sniegšanas mēnesis, un arī LU studentu Biznesa inkubators šajā mēnesī aicina uzņēmumus atbalstīt jaunos studentus ideju realizēšanā, kļūstot par inkubatora un LU mecenātiem

Īpaši gada pēdējam mēnesim LU studentu Biznesa inkubators vēlas pateikt “Paldies” visiem saviem mecenātiem, kuri ir atbalstījuši inkubatoru, palīdzējuši dalībniekiem attīstīt savas idejas, kā arī piedalījušies jaunu ideju un aktivitāšu veidošanā. Ziedojuma kampaņas laikā tiks arī akcentēts aicinājums mecenātiem ziedot LU studentu Biznesa inkubatoram. Kādēļ ir svarīgi atbalstīt jaunās komandas ceļā uz savu biznesa ideju realizēšanu?

Ik gadu, pateicoties mecenātu ziedojumiem un projektam “Latvijas Universitātes studentu inovāciju granti”, LU studentu Biznesa inkubators iegulda vairāk nekā 70 tūkstošus eiro savas programmas dalībniekiem, rīko izglītojošus atvērtos pasākumus, ieraksta podkāstu “Biznesa ledlauži” par aktualitātēm un inovācijām biznesā, organizē Ziemeļeiropā lielāko studentu biznesa iespēju festivālu “Icebreakers”, kurā pasniedz 10 000 EUR grantu studentu ideju attīstīšanai, kā arī ievieš citas jaunas aktivitātes (prakses programmu “Future Creators”, jauno LU studentu programmu “StartSmart” u.c.). 

Lielu daļu finansējuma aktivitātēm inkubators gūst tieši ar mecenātu palīdzību, tāpēc to atbalsts ir vitāli svarīgs inkubatora pastāvēšanai. 

Savas pastāvēšanas laikā inkubatoru atbalstījuši vairāk kā 100 Latvijas un ārzemju uzņēmumi un privātpersonas, kuru vidū ir Džons Medveckis, Driehaus ģimene, LMT Retail & Logistics, Inbox.lv, Accenture, Luminor Latvija, Evita Lune, Aija Auziņa, Helvijs Šmoteks u.c. Pilnu sarakstu ar mecenātiem var apskatīt šeit

LU studentu Biznesa inkubators izsaka pateicību visiem mecenātiem par atbalstu un cer uz sadarbību arī turpmāk. Būt par nozīmīgu jaunuzņēmumu nozares pārstāvi, raisīt studentos interesi realizēt savas inovatīvās idejas, sekmēt uzņēmējdarbības attīstību, ir inkubatora viens no galvenajiem mērķiem. Tas prasa ne tikai motivāciju, bet arī atbildību un finansiālu ieguldījumu, tādēļ novērtēsim jūsu atbalstu jaunajiem profesionāļiem savu ideju realizēšanā. Kopā mēs spējam vairāk! 

Aicinām arī Jūs vai Jūsu organizāciju pievienoties LU studentu Biznesa inkubatora mecenātu lokam, dodoties uz: “Atbalsts LU studentu Biznesa inkubatora 10. sezonai”

Saziņai par iesaisti inkubatora aktivitātēs, lūgums vērsties pie kopienas vadītājas Paulas Slīpās: paula.slipa@lu.lv.

Par inkubatoru

Latvijas Universitātes studentu Biznesa inkubators ir lielākais studentu biznesa inkubators Latvijā. Inkubators ir izveidots un darbojas pateicoties mecenātu, Latvijas Universitātes un LU BVEF atbalstam. 

Mecenātu ieguldījumus LU Biznesa ideju fondā administrē Latvijas Universitātes fonds, kas ir respektabla filantropijas organizācija un rūpējas par izciliem, centīgiem studentiem, maģistrantiem, doktorantiem, pedagogiem, zinātniekiem, kā arī atbalsta izcilus izglītības, zinātnes, sporta un kultūras darbiniekus un projektus sadarbībā ar izglītību atbalstošiem mecenātiem un partneriem.

Dalīties