Ja tevi interesē jaunuzņēmumu un biznesa vide, esi atvērts jauniem izaicinājumiem, patīk īstenot savas idejas un nebaidies izkāpt no savas komforta zonas, tad ieskaties mūsu aktuālajās vakancēs. Šobrīd savai komandai meklējam papildus divus cilvēkus - kopienas vadītājas asistentu/-i uz pusslodzi un inkubatora programmas vadītāju uz 0,8 slodzi. Par katru no vakancēm lasi zemāk!

Kopienas vadītājas asistents/-e uz 0,5 slodzi.

LU studentu Biznesa inkubators savai komandai meklē papildinājumu – cilvēku uz pusslodzi, kura galvenie pienākumi saistīti ar biznesa iespēju festivāla Icebreakers organizēšanu un projektu vadību, kā arī komunikāciju un radošām lietām. Kandidātam piedāvājam apmaksātu pozīciju uz 8 mēnešiem. Meklējam cilvēku, kuram ir vēlme un motivācija mācīties, mēģināt jaunas lietas, un nebaidās izkāpt no savas komforta zonas!

Iepazīsties ar pilno vakances aprakstu (pienākumi, prasības, ieguvumi) šeit.

Inkubatora programmas vadītājs uz 0,8 slodzi.

LU studentu Biznesa inkubators savai komandai aicina pievienoties inkubatora programmas vadītāju. Darbojoties dinamiskā vidē, kur tiekas jaunie uzņēmēji, tavs galvenais uzdevums būs nodrošināt inkubatora programmas norisi, kā arī piedalīties jaunas programmas izveidē. Piedāvātā darba slodze – 4 dienas nedēļā.

Iepazīsties ar pilno vakances aprakstu (pienākumi, prasības, ieguvumi) šeit.

 

Par Latvijas Universitātes Studentu biznesa inkubatoru

Latvijas Universitātes Studentu biznesa inkubators ir lielākais universitāšu inkubators Latvijā un kopumā viens no lielākajiem biznesa inkubatoriem valstī.

Dalībniekiem tas piedāvā dažādus atbalsta rīkus, tostarp inkubācijas programmas, mentoringu, biroja telpas, prototipu veidošanu un multimediju studiju, kā arī naudas atbalstu grantu un stipendiju formā.

LU Studentu biznesa inkubators ir aktīvs Latvijas Startup ekosistēmas dalībnieks, organizējot dažādus pasākumus jaunuzņēmumu dibinātājiem un cilvēkiem, kas interesējas par uzņēmējdarbību. Tas ir arī Ziemeļeiropas lielākā studentu biznesa iespēju festivāla Icebreakers dibinātājorganizācija.

Dalīties