4.jūnijā inkubatora komandas, kuras savu dalību inkubatorā uzsāka februāra beigās, prezentēs idejas, lai pierādītu žūrijai, ka viņi ir ne tikai nopelnījuši vietu inkubatorā arī turpmāk, bet arī naudas balvu.    

Studentiem šogad bija iespēja pietiekties dalībai Biznesa inkubatorā 3 mēnešu programmā arī pavasara semestrī, ko arī ir izmantojušas daudzas komandas. Lai arī programmas sākumā savas korekcijas ieviesa valstī izsludinātais ārkārtas stāvoklis, dalībniekiem tika nodrošināta iespēja nodarbībās piedalīties attālināti.

Komandas, kuras spēja adaptēties jaunajiem apstākļiem, tagad varēs prezentēt savas idejas, paveikto un nākotnes plānus žūrijai, kuru šoreiz veidos Kārlis Karolis ( SEB Banka), Kristīne Korņilova (Printful), Uldis Dzērve (UNIBROKKER INSURANCE & CONSULTING), Kārlis Kivlenieks (LU studentu Biznesa inkubators), Māra Birzniece (Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem).

Tāpat kā iepriekšējā Demo dienā - studentu komandas, kuras piedalījās inkubatora rīkotajā 3-mēnešu pirms-inkubācijas programmā, sacentīsies par naudas balvām - 1.vietai tā paredzēta 5000 EUR apmērā.

Balvu fonds tiek nodrošināts pateicoties pateicoties ERAF līdzfinansētājam projektam Nr. 1.1.1.3/18/A/007 “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem”. Piesakoties konkursam studentu komandas aizpilda arī pieteikuma anketu. 

Katrai komandai būs dotas 5 minūtes prezentācijai. Pēc visu komandu prezentācijām, žūrija pieņems lēmumu par tām komandām, kuras paliek inkubatorā un turpina savu darbu inkubācijas programmā un to vai komandām piešķirt naudas balvas. 

Pasākums notiks tiešsaistē. Interesentiem, kuri vēlas sekot prezentācijām, pieteikties šeit.

Dalīties