Latvijas Universitātes (LU) studentu Biznesa inkubators tieši tev dod iespēju noteikt, kādas tēmas un kādus runātājus vēlies redzēt uz studentu biznesa iespēju festivāla "IceBreakers" skatuves. Aizpildot aptauju, tu vari ierakstīt, par kādām tēmām interesējies, kas tev šobrīd ir aktuāls, vai arī minēt konkrētas Latvijas vai ārvalstu personības, kuras gribi satikt LU studentu Biznesa inkubatora rīkotajā festivālā.

Aptauju atradīsi šeit: http://bit.ly/2VvuH4v.

Šogad festivālā gaidāmas īpaši studentiem, jaunajiem profesionāļiem un pētniekiem sagatavotas praktiskās nodarbības, diskusijas, izstāžu zona un daudz kas cits.

Studentu uzņēmējdarbības veicināšanas festivāls „IceBreakers” ir pulcēšanās vieta studentiem un jaunajiem profesionāļiem, kur no augstskolu pētniekiem, zinātniekiem un inovatīvi domājošiem komersantiem Latvijā un pasaulē uzzināt jaunāko par inovatīvām biznesa iespējām visdažādākajās jomās. 

Festivāls notiks jau trešo gadu un šogad tas paredzēts 2. oktobrī LU Zinātņu mājā. Tas pulcēs vairāk kā 1000 studentus un jaunos profesionāļus un tā laikā tev būs iespēja satikt citus studentus un domubiedrus, zināmus un veiksmīgus uzņēmējus un startup dibinātājus no Latvijas un ārvalstīm, iepazīties ar citām Latvijas un ārvalstu augstskolām, kā arī piedalīties dažādās praktiskās nodarbībās un darbnīcās un apgūt jaunas prasmes. Festivālu rīko LU studentu Biznesa inkubators sadarbībā ar Rīga Tehniskās universitātes (RTU) Design factory.

Festivāls “IceBreakers” tiek organizēts pateicoties ERAF līdzfinansētajam projektam Nr. 1.1.1.3/18/A/007 “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem”.

LU studentu Biznesa inkubators ir izveidots un tā darbība, kā arī realizētie pasākumi, var notikt, pateicoties mecenātu ziedojumiem un LU fonda administratīvam atbalstam!

Dalīties