Līdz svētdienai, 16.februārim, visi interesenti var pieteikties dalībai LU studentu Biznesa inkubatorā pavasara uzsaukumā. Pieteikšanās elektroniski - aizpildot anketu, kura ir pieejama bit.ly/lusbi8.

Uzņemtajiem dalībniekiem būs iespēja iedalīties 3 mēnešu pirms-inkubācijas periodā, lai šajā laikā strādātu pie savas biznesa idejas validācijas un attīstīšanas. Pateicoties ERAF līdzfinansētajam projektam “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem”, studentiem, kuri piedalās šajā programmā, tās noslēgumā “Demo dienā” būs iespēja saņemt naudas balvas, kas 1.vietai ir 5000 eiro. Programmas 3 mēnešu ilgajā periodā dalībniekiem būs pieejams viss nepieciešamais, lai uzsāktu un attīstītu savu biznesa ideju. Tiks nodrošinātas nodarbības un pasākumi par dažādām aktuālām tēmām, piemēram: biznesa ideju validēšana, pirmo klientu atrašana, uzņēmuma veidošana, kā savai biznesa idejai piesaistīt investīcijas, finanses un grāmatvedība, mārketings un jauna produkta ieviešana tirgū u.c. Nodarbībās piedalīsies un savā pieredzē dalīsies veiksmīgu uzņēmumu dibinātāji un vadītāji, kā arī mentori, kouči un nozaru eksperti.

LU studentu Biznesa inkubators saviem dalībniekiem nodrošina arī iespēju izmantot biroja, semināru un ražošanas telpas, un biroja tehniku, kā arī foto, video studiju. Tāpat dalībnieki var izmantot LU FabLab prototipēšanas studiju ar 3D printeri un lāzeriekārtu, ar ko var izveidot sava produkta pirmo prototipu.

Savu dalību LU studentu Biznesa inkubatora pavasara sezonā aicināti pieteikt ikviens interesents, kuram ir sava biznesa ideja. Vienīgais nosacījums – pusei no komandas dalībniekiem jābūt LU studentiem (neatkarīgi no studiju līmeņa un specializācijas) vai arī pēdējo 2 gadu absolventiem.

 

Pieteikšanās anketu atradīsiet: bit.ly/lusbi8

 

Latvijas Universitātes studentu Biznesa inkubators ir lielākais studentu biznesa inkubators Latvijā. Inkubators ir izveidots un darbojas, pateicoties mecenātu, Latvijas Universitātes un LU BVEF atbalstam. 2019. gadā LU Biznesa ideju fondu atbalsta 96 Latvijas un ārzemju uzņēmumi un privātpersonas, kuru vidū ir Džons Medveckis, Driehaus ģimene, LMT Retail&Logistics, Inbox.lv, Orkla Foods Latvija u.c.

Mecenātu ieguldījumus LU Biznesa ideju fondā administrē Latvijas Universitātes fonds, kas ir respektabla filantropijas organizācija un rūpējas par izciliem, centīgiem studentiem, maģistrantiem, doktorantiem, pedagogiem, zinātniekiem, kā arī atbalsta izcilus izglītības, zinātnes, sporta un kultūras darbiniekus un projektus sadarbībā ar izglītību atbalstošiem mecenātiem un partneriem.

 

Projekta “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem” mērķis ir : Sekmēt Latvijas Universitātē studējošo inovāciju pieteikumu īstenošanu, attīstīt studējošo inovācijas spēju un uzņēmīgumu risinot sabiedrībai vai tās daļai nozīmīgas problēmas augstskolu un studējošo sadarbībā ar komersantiem.

Dalīties