Tehnoloģiju un iedvesmas konference “TechChill” atklājusi pieteikšanos jaunuzņēmumu sacensībām “Fifty Founders Battle”. Pieteikties aicināti agrīnās stadijas jaunuzņēmumi, lai sacenstos par galveno balvu 10 000 eiro un ceļazīmi uz “Startup World Cup 2020” pasaules jaunuzņēmumu sacensībām Sanfrancisko, ASV.

“Uzvara “Fifty Founders Battle” stiprināja mūsu atpazīstamību, uzticamību, kā arī veicināja finansējuma piesaisti. Mēs ieguvām atzinību no jaunuzņēmumu kopienas līderiem, pieauga interese par uzņēmumu no plašsaziņas līdzekļiem, mūs pamanīja investori. Sacensību galvenā balva mums ļoti palīdzēja turpināt attīstīt biznesu,” saka “Precision Navigation Systems” vadītājs un līdzdibinātājs, 2019. gada sacensību uzvarētājs Saimons Litinovs (Simon Litinov).

No pieteikumiem arī šogad tiks atlasīti 50 daudzsološākie jaunuzņēmumi no Baltijas, Skandināvijas un Centrāleiropas. Izvēlētie iegūs iespēju prezentēt savas idejas investoriem no visas pasaules uz konferences skatuves klātienē 20. un 21. februārī Hanzas Peronā.

Paredzams, ka uz konferenci ieradīsies aptuveni 200 investori, riska kapitāla fondi un akseleratori, kā arī biznesa eņģeļi, lai iepazītos ar Baltijas reģiona jaunuzņēmumiem un izvērtētu investīciju iespējas. To vidū ir “IBM Blockchain Accelerator”, “500 Startups”, “Startup Wise Guys”, “Flashpoint Venture Capital”, “Pegasus Ventures”, “SuperSeed”, “Inventure”, “Karma Ventures”, “Change Ventures”, “Superhero Capital”, “Practica”, “Contrarian Ventures” un vairāki desmiti citu. Auditorijā būs arī starptautisko mediju pārstāvji un oficiālā žūrija.

Pieteikties iespējams līdz 13. janvārim >> https://www.f6s.com/fiftyfoundersbattle2020/apply

 

Dalīties