Recyclone

Ideja ir pārstrādāt tekstila atkritumus skaņu izolējošos akustiskos dizaina paneļos. Iegūs tīrus tekstila pārpalikumus no uzņēmumiem, veiks nepieciešamo tekstila apstrādi, un iegūto materiālu presēs plāksnēs ar saistvielu un krāsu. Noteiks iegūto paneļu akustiskās īpašības. Ar šo biznesa ideju tiks risināta tekstila pārstrādes problēma Latvijā, jo tikai 5% no tekstila atkritumiem Latvijā tiek pārstrādāti.

Ieskaties kā sokas mūsu dalībniekiem:

Facebook: @Pārstrādāti tekstila paneļi Latvijā

 

Purefy

Veido atkritumu tvertņu sensorus, kas palīdzēs efektīvāk izvest pilnos atkritumu konteinerus, ietaupīs resursus, kā arī neradīs lieko piesārņojumu.

Kyukvi

Piedāvā mākslīgā intelekta aplikāciju, kurā ar fotogrāfijas palīdzību mākslīgais intelekts atbildēs uz uzdoto jautājumu.

Ieskaties kā sokas mūsu dalībniekiem:

Tiktok: @kyukvi   

Telegram: @kyukvibot

 

On Choice

Ražo vannas bumbas, vannas sāls, ķermeņa sviestus un losjonus, sveces, šobrīd arī sāk piedāvat vannas bumbu, ķermeņa skrubju, un aroma saše meistarklases. Šī produkcija ir piemērota ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem. 

Ieskaties kā sokas mūsu dalībniekiem: 

Mājaslapa: onchoicecosmeticss.etsy.com 

Instagram: @onchoice.cosmetics

Startup Factory

Darbojas pie biznesa izklaides kāršu spēles izstrādes, kas caur izklaidējošu formātu spēj attīstīt radošo domāšanu un veicināt interesi par ikdienā svarīgām, aktuālām ar ekonomiku un biznesu saistītām lietām.

Simbioze

Strādā pie biobetona ieviešanas un ražošanas, kas palīdzēs valstij atrisināt ēku un citu infrastruktūru nepieciešamības pēc regulārā remonta un kopšanas problēmu, iegūstot ilgtspējīgus, kvalitatīvi būvētus un dabai draudzīgus celtniecības objektus, izmantojot mūsu produkta pašdziedināšanās spējas.

Proza Agency

Mārketinga aģentūra, kura balstās uz rakstniecību, jaunākajiem mākslīgā intelekta veidojumiem un vizuālo mākslu.

Ieskaties kā sokas mūsu dalībniekiem:

Instagram: @prozaagency 

 

Mācīsimies kopā

Veido sociālo uzņēmumu - interešu izglītības centru bērniem un jauniešiem. Šajā centrā bērni un jaunieši varētu apgūt dažādas radošas prasmes: dziedāšanu, dejošanu, mūzikas instrumentu spēli. Mācību iestāde veicinātu audzēkņu aktīvu piedalīšanos dažādos koncertos un mākslinieciskos uzvedumos, tādējādi attīstot audzēkņu pašapziņu, uzstāšanās prasmes, savstarpējo sadarbību.

ROOKIE

Darbojas pie aplikācijas izveides, kura spētu apvienot tenisisistu entuziastus, lai atrastu partneri ar, ko spēlēt, lai redzētu visus tenisa laikumus tuvumā, kā arī piedāvātu iespēju rezervēt laiku, kad spēlēt.

Fire-tales

Veido digitālu, animētu un interaktīvu grāmatu aplikāciju bērniem, lai nodrošinātu kvalitatīvu saturu internetā. 

Ieskaties kā sokas mūsu dalībniekiem:

Instagram: @firetalesapp