FEMI

FEMI piedāvā iespēju organizācijām iegādāties personalizētu sieviešu higiēnas produktu novietni kopā ar regulāru tās uzpildes pakalpojumu, lai veicinātu sieviešu vajadzību justies droši savā ikdienas dzīvē un padarītu šo produktu bezmaksas pieejamību par pašsaprotamu. Mūsu mērķis ir vērst sabiedrības uzmanību šim nopietnajam tematam, kā arī aktualizēt to uzņēmēju vidū.

Ieskaties, kā sokas mūsu dalībniekiem: 

Mājaslapa - www.femi.lv

Instagram - @startupfemi

Facebook - @FEMI

Sazinies ar komandas pārstāvēm:

startupfemi@gmail.com

Discipline Egg

Komandas ideja un mērķis ir izveidot telefona bāzi (phonestation), kas palīdzētu cilvēkiem atturēties no telefona lietošanas, vienlaikus parūpējoties par to, lai telefons, atrodoties šajā bāzē, tiktu uzlādēts un attīrīts no baktērijām.

Ieskaties, kā sokas mūsu dalībniekiem: 

Mājaslapa: disciplineegg.com/

TikTok - @disciplineegg

Sazinies ar komandas pārstāvjiem:

contact@disciplineegg.com

Neural Audit

Ideja ir radīt rīku, kas, izmantojot mākslīgo intelektu, spēj verificēt audiovizuālo failu autentiskumu. Rīka darbības princips būtu - tīmekļa lietotne, kurā ir iespējams augšupielādēt failu, kuram pēc augšupielādes tiktu atgriezts ticamības procents. Rīks būtu noderīgs tādām nozarēm kā apdrošināšanas kompānijas, piemēram, pārbaudīt iesūtītos attēlus kasko apdrošināšanas pieteikumiem; žurnālistiem šāds rīks spētu nodrošināt uzticamāku informāciju, kas, savukārt, celtu mediju reputāciju; tiesu ekspertiem šis rīks noderētu dažādu viltotu pierādījumu pārbaudei.

Sazinies ar komandas pārstāvjiem:

Ģirts Ratnieks - girtsratnieks86@gmail.com, 28728486

Kārlis Jēkabsons - jekabsons6@gmail.com, 26195485

   

OG Sense

OG Sense izstrādā jauna veida optisko gāzes sensoru amonjaka, oglekļa dioksīda un gaistošo organisko savienojumu identifikācijas un koncentrācijas mērījumiem, kā arī temperatūras mērīšanai. Šādi sensori pārsvarā tiek izmantoti dzīvnieku fermās, bet tie ir izmantojami visur, kur jāizmēra šo gāzu līmeņi.

 

Skujiņi

Cilvēki, kuri vēlas paši savu medu, nezina, no kura gala sākt, ko tieši iegādāties, cik tas izmaksās. Lai iedrošinātu un atbalstītu sapņotājus un dabas draugus, komanda izveidojusi vairākus variantus biškopja hobija starta komplektam, kas klientam palīdz ietaupīt laiku, sniedz apmācību rokasgrāmatā un bezmaksas konsultācijās, dod iespēju pašam tikt pie sava medus. Starta komplektā pieejams viss, kas nepieciešams, lai uzsāktu savu medus ceļojumu.

Ieskaties, kā sokas mūsu dalībniekiem: 

Mājaslapa - liepasmedus-1.mozello.shop/

Facebook - Liepas medus