Straujiem soļiem tuvojas Latvijas universitātes (LU) studentu Biznesa inkubatora 8 nedēļu programmas izskaņa, kurā 19 komandas attīsta savas biznesa idejas, gatavojoties iespējai piedalīties “Demo diena” pasākumā!

“Demo diena” ir pasākums pirmsinkubatora 8 nedēļu programmas dalībniekiem, kurā studentiem ir iespēja aizstāvēt savas biznesa idejas, pie kurām tās ir strādājušas aktīvi apmeklējot dažādas nodarbības, uzzinot par produkta pašizmaksas cenas aprēķināšanu, izprotot kādas ir minimālā dzīvotspējīgā produkta īpašības, apgūstot landing lapas izveidi ar no-code rīkiem un daudz citu tēmu nodarbības. 

Pasākuma laikā studenti prezentēs paveikto un cīnīsies par naudas balvām 3500 EUR apmērā - 500 EUR balva 3. vietas ieguvējiem, 1000 EUR balva 2. vietas ieguvējiem un galvenā balva 2000 EUR vērtībā pirmās vietas ieguvējiem - kā arī studenti cīnīsies par iespēju turpināt attīstīt ideju 16 nedēļu inkubatora apmācībās!

Komandu paveikto un prezentācijas vērtēs žūrijas pārstāvju komisija, kuras sastāvā ir LU studentu Biznesa inkubatora vadītāja Māra Birzniece, projekta “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem” vecākais eksperts Kārlis Kivlenieks, “SmartLaws” izpilddirektore Marta Matisone, studijas “Glass Point” līdzīpašniece Ieva Zemīte, “Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkls” valdes loceklis Uldis Dzērve un Latvijas Universitātes lektore un pētniece Kristīne Bērziņa.

Iepazīties ar komandām, kuras piedalās 8 nedēļu pirmsinkubatora programmā ir iespējams šeit.

“Demo diena” norisināsies 7. aprīlī plkst. 17:30 LU studentu Biznesa inkubatora Facebook lapā. Pievienojies tiešsaistes pasākumam, lai iepazītu studentu idejas, kuras pārstāv tādas industrijas kā lēnā mode, piedzīvojumu mobilās aplikācijas, darbinieku atlases procesa analizēšanas sistēmas un daudzas citas nozares. 

Ieklausies un iedvesmojies no citu studentu pieredzes un priecāsiemies, ja iespējams tieši Tu būsi dalībnieks mūsu turpmākajos pasākumos!

Inkubatora programma tiek realizēta ar ERAF līdzfinansētā projekta Nr. 1.1.1.3/18/A/007 “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem” atbalstu.

 

Par inkubatoru

Inkubators ir izveidots un darbojas, pateicoties mecenātu, Latvijas Universitātes un LU BVEF atbalstam. LU Biznesa ideju fondu atbalsta Latvijas un ārzemju uzņēmumi un privātpersonas, kuru vidū ir Džons Medveckis, Driehaus ģimene, LMT Retail&Logistics, Inbox.lv, Accenture Baltics, Luminor Latvija, Evita Lune, Aija Lāce u.c. Mecenātu ieguldījumus LU Biznesa ideju fondā administrē Latvijas Universitātes fonds, kas ir respektabla filantropijas organizācija un rūpējas par izciliem, centīgiem studentiem, maģistrantiem, doktorantiem, pedagogiem, zinātniekiem, kā arī atbalsta izcilus izglītības, zinātnes, sporta un kultūras darbiniekus un projektus sadarbībā ar izglītību atbalstošiem mecenātiem un partneriem.

Dalīties