Latvijas Universitātes (LU) studentu Biznesa inkubators (SBI) turpina pagājušajā gadā aizsākto prakses programmu “#Futurecreators”, kurā ir nodrošinātas apmācības 2000 EUR vērtībā. Izmanto iespēju, nāc praksē pie mums un parādi, ka esi #futurecreator!  

Prakses programmai meklējam aktīvus, motivētus studentus, kuriem ir interese iegūt jaunas prasmes, izmantot tās praktiski un kuriem ir vēlme uzzināt vairāk par jaunuzņēmumu vidi un biznesa inkubatora darbību.

#Futurecreators ilgs divus mēnešus, tās ietvaros notiks apmācības par kvalitatīvu sociālo tīklu un mediju satura veidošanu, komunikāciju, kā arī pasākumu organizēšanu. Par satura veidošanu un komunikāciju nodarbības vadīs Labs of Latvia redaktore un komunikācijas konsultante Ieva Treija, bet par projektu vadību un pasākumu organizēšanu apmācību vadīs inkubatora vadītāja Māra Birzniece. 

Apmācībām noslēdzoties, praktikanti tiks aicinā izmantot jauniegūtās zināšanas tiešsaistes pasākumu organizēšanā, kā arī rakstu veidošanā par aktuālām tēmām saistībā ar jaunuzņēmumu vidi ne tikai Latvijā, bet arī pasaulē. Prakses laikā ikvienam būs iespēja īstenot savas idejas un ieteikumus, tādēļ aktīvi aicināsim studentus izteikt arī savas idejas.

Programma īstenojama attālinātā formātā valstī noteikto ierobežojumu dēļ, tāpat kā pagājušajā gadā. Inkubatora pārstāvji atzīst, ka ar to problēmas nav radušās un darbi risinājās raiti arī strādājot tiešsaistes režīmā.

Programmas rezultātā ir iespēja nokārtot studiju praksi, papildināt zināšanas un tās pielietot reālajā dzīvē. Motivētākos praktikantus aicināsim festivāla “Iebreakers'21” komandā, lai veidotu saturu, rīkotu pasākumus laikā līdz festivāla norisei oktobrī.

Pagājušā gada praktikanti praksi novērtēja kā izdevušos, minot, ka tā motivējusi izkāpt no savas komforta zonas, devusi iespēju gūt jaunas zināšanas un prasmes, kuras izmantot tālākajā karjerā, palīdzējusi iepazīties ar stiprajām pusēm, sniegusi jaunus, noderīgus kontaktus un pat virzījusi tālākas karjeras izvēlē.

Praksei var pieteikties līdz 1. janvārim, sūtot CV un motivācijas vēstuli uz e-pastu: paula.slipa@lu.lv Jautājumu gadījumā lūgums sazināties ar inkubatora kopienas vadītāju Paulu Slīpo: paula.slipa@lu.lv.

 

Prakses programma tiek realizēta ar LU studentu Biznesa inkubatora mecenātu atbalstu. 

Inkubators ir izveidots un darbojas, pateicoties mecenātu, Latvijas Universitātes un LU BVEF atbalstam. LU Biznesa ideju fondu atbalsta Latvijas un ārzemju uzņēmumi un privātpersonas, kuru vidū ir Džons Medveckis, Driehaus ģimene, LMT Retail&Logistics, Inbox.lv, Accenture, Luminor u.c. Mecenātu ieguldījumus LU Biznesa ideju fondā administrē Latvijas Universitātes fonds, kas ir respektabla filantropijas organizācija un rūpējas par izciliem, centīgiem studentiem, maģistrantiem, doktorantiem, pedagogiem, zinātniekiem, kā arī atbalsta izcilus izglītības, zinātnes, sporta un kultūras darbiniekus un projektus sadarbībā ar izglītību atbalstošiem mecenātiem un partneriem.

   

Dalīties