Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes doktorantūras skola aicina piedalīties tiešsaistes vebināru ciklā. Vebināri notiks 12., 19. un 26. novembrī no plkst. 11.00 līdz 12.30 ZOOM platformā un Facebook tiešraidē. Vebinārus moderēs asoc. prof. Ilona Baumane-Vītoliņa.

12.novembra vebināra tēma būs “Inovāciju ekosistēma - no moderna vārdu salikuma uz veiksmes stāstu” un galvenā runātāja būs Igaunijas jaunuzņēmuma kopienas locekle Trīna Kask (Triin Kask). Trīna savā prezentācijā pastāstīts par pašreizējo inovāciju ekosistēmu Igaunijā un kā sadarbība starp pētniecības organizācijām, universitātēm, valdības institūcijām un uzņēmumiem rada auglīgu vidi jaunuzņēmumiem. Paneļdiskusijā piedalīsies “Accenture” inovāciju vadītājs Latvijā Krispats Banga, “Sonarworks” līdzīpašnieks Aleksis Orlovs, Ekonomikas ministrijas Nozaru politikas departamenta direktore Evita Feldberga un doktorantūras students un veselības tehnoloģiju jaunuzņēmumu dibinātājs Emīls Sjundjukovs. Vebinārs notiks angļu valodā.

Saite uz tiešraidi Zoom platformā: https://us02web.zoom.us/j/84116024255

19.novembra vebināra tēma būs “Izmaiņas starptautiskajā biznesa vidē un uzņēmumu panākumu un neveiksmju izpratnē” un galvenais runātājs būs Turku Universitātes (Somija) profesors Pīters Zetings (Peter Zettinig). Pīters savā uzrunā turpinās pirmā vebināra aizsākto tēmu par ekosistēmām un skaidros, kā ekosistēmas perspektīva ietekmē starptautisko uzņēmumu stratēģiju. Paneļdiskusijā piedalīsies uzņēmuma “GroGlass” dibinātāja un vadītāja Aleksandra Kelberga (Alexander Sasha Kelberg), biznesa vadības attīstītājs uzņēmumā ”MGI” Rolando H. Delgado, uzņēmuma “PILOT automotive labs” vadītājs Rihards Gailums un LIAA Tehnoloģiju departamenta vadītāja Lauma Muižniece. Vebinārs notiks angļu valodā.

Saite uz tiešraidi Zoom platformā: https://us02web.zoom.us/j/82347620196

26.novembra vebināra būs vēltīts “Karjeras transformācijas cena” un galvenā runātāja būs pārmaiņu arhitekte un solouzņēmēja Anita Gaile. Vebinārs notiks latviešu valodā.

Saite uz tiešraidi Zoom platformā: https://us02web.zoom.us/j/82328454763

Tiešsaistes vebināru cikls tiek organizēts sadarbībā ar 1.1.1.2. pasākuma "Pēcdoktorantūras pētniecības atbalsts"  pētniecības pieteikuma "Efektīvas inovāciju ekosistēmas izveides iespējas Baltijas valstīs",  1.1.1.2/VIAA/1/16/016 projektu.

 

Dalīties