Apmācības 3000 EUR vērtībā un iespēja iegūt apmaksātu pozīciju festivāla Icebreakers organizatoru komandā - tas viss ir iespējams tikai Latvijas Universitātes (LU) studentu Biznesa inkubatorā. Izmanto iespēju, nāc praksē pie mums un parādi, ka esi #futurecreator!

 

LU studentu Biznesa inkubators meklē aktīvus un motivētus studentus, kuriem ir vēlme apgūt zināšanas komunikācijas un projekta vadības jomā. Ja vēlies iemācīties un praktiski arī izmēģināt, kā veidot kvalitatīvu saturu (ziņas, blogu, sociālo tīklu ieraksti) un organizēt dažādus pasākumus, tad piesakies LU studentu Biznesa inkubatora praksē, kur tevi sagaida nodarbības un apmācības par šīm tēmām. Nodarbības vadīs Ieva Treija - satura dizainere, Labs of Latvia redaktore un podkāsta Baltic Startup Mafia autore. Par projektu vadību un pasākumu organizēšanu apmācības nodrošinās inkubatora kopienas vadītāja Māra Birzniece kopā ar inkubatora vadītāju Kārli Kivlenieku.

Prakses pirmajā mēnesī katru nedēļu norisināsies nodarbības un apmācības. Izejot apmācības, katram praktikantam būs iespēja strādāt pie dažādiem uzdevumiem, gan individuāli, gan komandā. Varēsi izvēlēties, kurā komandā vēlies darboties un kas tevi vairāk uzrunā! Ja tev patīk rakstīt un veidot kvalitatīvu saturu, labprāt redzēsim tevi sagatavojam rakstus un intervijas par inkubatora un festivāla aktualitātēm, vai veidojam ierakstus inkubatora un festivāla sociālajos tīklos. Ja tev vairāk padodas video veidošana, attēlu rediģēšana, uzticēsim tev veidot vizuālo noformējumu. Ja vēlies iemēģināt roku pasākumu organizēšanā un vadīšanā, vai podkāstu veidošanā, tieši šeit ir īstā vieta eksperimentēt un izmēģināt savas idejas.

Prakses beigās centīgākajiem praktikantiem piedāvāsim iespēju palikt mūsu komandā un nodrošināsim apmaksātu pozīciju, lai strādātu kopā pie LU studentu Biznesa inkubatora veidotā studentu un jauno profesionāļu biznesa iespēju festivāla Icebreakers’21. Esam gatavi strādāt kopā ar tevi, uzklausīt un īstenot tavas idejas un ieteikumus, kā arī dalīties savā pieredzē, lai tavas zināšanas realizētos arī praksē un pieredzes iegūšanā.

Praksei vari pieteikties līdz 3. novembrim, sūtos savu CV un motivācijas vēstuli uz e-pastu: biznesainkubators@lu.lv. Jautājumu gadījumā lūgums sazināties ar inkubatora kopienas vadītāju Māru Birznieci: mara.birzniece@lu.lv.

 

Dalīties