Šogad sarunu festivālā LAMPA tev būs iespēja dzirdēt un apmeklēt Latvijas Universitātes (LU) studentu Biznesa inkubatora rīkoto diskusiju par universitātes lomu jaunuzņēmumu ekosistēmā.

Visiem zināms, ka studiju laikā labākās universitātes saviem studentiem piedāvā vairāk kā tikai lekcijas. Pasaules piemēri rāda, ka universitātēs studenti piedalās un rada arī dažādas aktivitātes, lai attīstītu uzņēmēja garu studentos un palīdzētu studentiem komercializēt savas idejas. Arī Latvijas augstskolās varam novērot šo tendenci, bet kāda tad īsti ir universitātes nostāja, un kas tiek darīts, lai students no universitātes izietu ne tikai kā darba ņēmējs, bet būtu gatavs arī pats darba tirgū startēt ar savām idejām? Vai universitātei vajag to attīstīt un kāds pienesums no tā rodas Latvijas jaunuzņēmumu un uzņēmējdarbības ekosistēmai?

3. septembrī plkst. 16.00 tev būs iespēja būt daļai no vērienīgas diskusijas, kurā piedalīsies: Kārlis Kivlenieks (diskusijas vadītājs) - LU studentu Biznesa inkubatora vadītājs, Andris K. Bērziņs - Change Venturesvadošais partneris, TechHub Riga valdes priekšsēdētājs, Agnese Veckalne - startin.lv valdes locekle, Edurio Head of Operations un Gundars Bērziņš - LU Biznesa, ekonomikas un vadības fakultātes dekāns, profesors. Diskusija tiek rīkota Sarunu festivāla LAMPA ietvaros Latvijas Universitātē un to būs iespējams apmeklēt klātienē LU Zinātņu mājā, kā arī skatāma tiešraidē. 

Ja tev rodas jautājumi kādam no diskusijas dalībniekiem, sūti tos uz e-pastu biznesainkubators@lu.lv

 

Dalīties