13.februārī inkubatora komandas prezentēs idejas, lai pierādītu, ka ir starp labākajām komandām, kurām vajadzētu būt inkubācijas posmā un sacenstos par naudas balvām.  

Februāris pēdējo gadu laikā ir bijis nozīmīgs mēnesīs LU studentu Biznesa inkubatorā, jo tieši februāra sākumā notiek komandu atlase, kad speciāli uzaicināta žūrija izvēlās tās komandas, kuras inkubatorā paliks arī uz nākamo posmu. 

Šogad šim pasākumam klāt nācis vēl viens nozīmīgs faktors - studentu komandas, kuras piedalījās inkubatora rīkotajā 3-mēnešu pirms-inkubācijas programmā, sacentīsies par naudas balvām - 1.vietai tā paredzēta 5000 EUR apmērā.

Balvu fonds tiek nodrošināts pateicoties pateicoties ERAF līdzfinansētājam projektam Nr. 1.1.1.3/18/A/007 “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem”. Piesakoties konkursam studentu komandas aizpilda arī pieteikuma anketu. 

Katrai komandai būs dotas 5 minūtes, lai prezentētu savu biznesa ideju, līdz šim paveikto un nākotnes plānus. Pēc visu komandu prezentācijām, žūrija pieņems lēmumu par tām komandām, kopā līdz 20, kuras paliek inkubatorā un turpina savu darbu inkubācijas programmā. 

Pasākums ir atvērts, tāpēc aicināti klausīties un atbalstīt jaunos uzņēmējus ir visi interesenti, pasākums notiks 13.februārī plkst.15:30, Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātē. 

Ja arī Tev ir biznesa ideju, kuru vēlētos attīstīt, tad tieši šobrīd inkubatorā notiek jauno dalībnieku uzņemšana, par to vairāk vari izlasīt šeit.

Dalīties