LU studentu Biznesa inkubators 13.februārī rīko Matchmaking vakaru, ja vēlies atrast biznesa ideju vai izveidot komandu, lai uzsāktu savu biznesu ar inkubatora atbalstu, pievienojies!  

Aicinām studentus, doktorantus, pētniekus un absolventus, kuri kaut reizi dzīvē ir domājuši par savu biznesu, piedalīties MATCHMAKING vakarā, kas notiks 13.februārī plkst.18:00 Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātē (LU BVEF). 

Pasākumam pieteikties var šeit:  http://bit.ly/13sbimatch 

Pasākumā aicināti piedalīties visi interesenti, kuriem ir sava biznesa ideja vai arī vēlme piedalīties biznesa idejas attīstīšanā. 

Ja tev ir sava ideja, varēsi to prezentēt un arī pateikt kādas speciālistes komandas biedrus meklē. Pēc prezentācijām visus interesentus un ideju autorus sadalīsim pāros, lai varat izrunāt iespējamo sadarbību! 

 

Kāpēc piedalīties matchmaking pasākumā?

Jo tā ir Tava iespēja atrast sev vērtīgus komandas biedrus ar kuriem startēt Biznesa inkubatorā un veiksmīgi attīstīt savu biznesu! 

Tieši šobrīd notiek jauno dalībnieku pieteikšanās LU studentu Biznesa inkubatorā, kur uzņemtās komandas varēs piedalīties 3 mēnešu pirms-inkubācijas programmā. Tās laikā dalībnieki strādās, lai validētu savu ideju, saņemtu atbalstu no metnoriem un inkubatora komandas!

Vairāk par uzņemšanu inkubatorā un piedavāto atbalstu lasi šeit.

Dalīties