Līdz svētdienai, 27.oktobrim, visi Latvijas Universitātes studenti neatkarīgi no studiju līmeņa un specializācijas var pieteikties darbībai LU studentu Biznesa inkubatora 2019./2020. gada sezonā, kas startē novembrī. Vienīgais nosacījums - dalībnieku komandā ir vismaz viens LU students. Pieteikšanās elektroniski - aizpildot anketu bit.ly/lusbi8.

Laiks un nauda

 

Vispirms LU studentu Biznesa inkubators piedāvā saviem dalībniekiem pārbaudīt biznesa idejas dzīvotspēju 3 mēnešu pirms-inkubācijas programmā, kas ir balstīta uz Stīva Blanka (Steve Blank) metodoloģiju. Šogad pateicoties ERAF līdzfinansētājam projektam “Inovāciju granti studentiem”* jaunie uzņēmēji, kuri veiksmīgi izies pirmo etapu un piedalīsies inkubatora organizētajā “Demo Dienā” februārī, varēs saņemt līdz 5000 EUR lielu naudas atbalstu savam biznesam un iespēju turpināt attīstību inkubatorā nākamos 6 mēnešus, saņemot stipendiju 200 EUR (bakalaura un maģistra studentiem) un 228 EUR (doktorantūras studentiem) apmērā.

 

All inclusive atbalsts biznesa uzsākšanai 

 

Visiem inkubatora dalībniekiem ir pieejamas biroja, pasākumu (semināru) un ražošanas telpas un biroja tehnika; foto, video un mārketinga materiālu izveidei pieejama super modernā FOTO un VIDEO studija; pirmo prototipu un gatavu produktu izveidei var izmantot LU DF LAB projektu studijas 3D printerus un lāzera iekārtas; un lai tiktos ar potenciālajiem klientiem un legāli veiktu pirmās sava produkta pārdošanas, vienā no Rīgas TOP tirdzniecības centriem darbojas LU Biznesa inkubatora ideju testēšanas stends. 

 

Biznesa cilvēki apkārt neļaus padoties!

 

Jau astoto sezonu inkubatora komanda kopā ar profesionāliem koučiem, mentoriem un biznesa ekspertiem rūpēsies, lai jaunie uzņēmēji saņemtu visu nepieciešamo atbalstu savas idejas attīstīšanai, un citi inkubatora dalībnieki mudinās iet uz priekšu. Dalībniekiem ir pieejams partneru tīkls un aktuāla informācija par Latvijā un Eiropā notiekošajiem grantu konkursiem, investīciju sesijām, akseleratoru uzņemšanām un citām biznesa atbalsta iespējām. 

 

Latvijas Universitātes studentu Biznesa inkubators ir lielākais studentu biznesa inkubators Latvijā. Inkubators ir izveidots un darbojas pateicoties mecenātu, Latvijas Universitātes un  LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes atbalstam. Vairāk informācijas: biznesainkubators.lu.lv. Mecenātu ziedojumus administrē Latvijas Universitātes fonds. 

Dalīties