Latvijas Universitātes (LU) studentu Biznesa inkubatorā (BI) ar lekciju “No idejas līdz lēmumam” viesosies finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola. Vieslekcija notiks 19. septembrī no plkst. 13.30 līdz 15.00 LU studentu Biznesa inkubatorā Aspazijas bulvārī 5, Rīga.

Lekciju atklās LU rektors prof. Indriķis Muižnieks. Uz lekciju aicināti LU studenti un darbinieki, iepriekš piesakoties ej.uz/19septLekcija

Dana Reizniece-Ozola, dzimusi 1981.gada 6.novembrī Kuldīgā, ir latviešu politiķe, šaha lielmeistare, Eiropas čempione un Pasaules vicečempione, kosmosa izpētes nozares profesionāle un četru bērnu māmiņa.

Kopš 2016.gada februāra Dana Reizniece-Ozola ieņem finanšu ministres amatu, bet pirms tam no 2014. līdz 2016. gadam bija ekonomikas ministre. Viņas paveiktais ir guvis ievērību arī ārpus Latvijas robežām. Ietekmīgā laikraksta “Financial Times” izdotais žurnāls “The Banker” augstu novērtēja Danas Reiznieces-Ozolas darbu nodokļu reformas īstenošanā, piešķirot viņai titulu “2017.gada Finanšu ministre Eiropā”, savukārt žurnāls “Politico” atzinis viņu par vienu no 2016. gada Eiropas līderiem.

Dalīties