Tas, ko zināt par biznesu, ir tikai aisberga virsotne – šī konference veltīta jauniešu iesaistei uzņēmējdarbībā, un vienas dienas ietvaros pulcēs spožākos prātus no tuvienes un tālienes, lai uzzinātu jaunāko par inovatīvām biznesa iespējām dažādās jomās. Aicinām drosmīgākos uzņēmējdarbības entuziastus sarosīties un piedalīties 10 000 € grantu konkursā.

www.icebreakers.lv

Pasākums notiks 5. oktobrī PeopleWork Rīgas birojā, tajā aicināti piedalīties vairāk nekā 200 studentu, neatlaidīgu jaunuzņēmēju un biznesa entuziastu, lai dalītos ar pieredzi, kas iedvesmo.

Šoreiz pasākumā darbosies trīs dažādas skatuves, katrai no tām būs noteikta pamattēma, taču visām kopīgs uzdevums – kalpot par jaunu ideju un iespēju laboratoriju.

Studentu biznesa inkubators ar pārliecību atbalsta “ICEBREAKERS’18” filozofiju – iedrošināt jauniešus izpētīt līdz šim nepazīto biznesa iespēju daudzveidību visdažādākajās jomās, rosināt studentus būt ambicioziem un lūkoties pāri Latvijas robežām, lai stiprinātos pasaulē iegūstamajā pieredzē un zināšanās.

Pasākumu atklās Latvijas Republikas ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens, sniedzot prognozes par Latvijas jaunuzņēmumu ekosistēmas nākotni un jaunatnes iespējām iesaistīties.

Konferenci apmeklēs starptautiskas kompānijas, lai dalītos ar veiksmes stāstiem un piedāvātu jaunas karjeras iespējas. Apmeklētāji gūs pārskatu par atbalsta pasākumiem, kas pieejami, lai uzsāktu sekmīgu biznesu Eiropā. Konferences tēmas aptvers biznesa iespēju daudzveidību visdažādākajās jomās.

Dalībnieki varēs arī piedalīties praktiskajās nodarbībās, ko piedāvās Microsoft Latvia, Virtual Reality Studio, LearnIT un Tilde.

Konferences noslēgumā – grantu konkurss studentiem, kur, dažās minūtēs īsi un atraktīvi iepazīstinot ar savu biznesa ideju, studenti varēs sacensties par galveno balvu – 10 000 €.

Studentiem tas nozīmē vairākas iespējas – formālu un neformālu sakaru dibināšanu, iespēju atrast jaunus biznesa partnerus, izvērtēt daudzsološākos darba devējus, vienlaikus sacenšoties, lai iegūtu 10 000 € sava biznesa tālākattīstībai.

Konferences programma un 10 000 € konkursa noteikumus meklējiet www.icebreakers.lv

 

Organizē LU Studentu Biznesa Inkubators

Dalīties