Ir noslēdzies pirmais Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes Biznesa inkubatora (LU EVF BI) darbības gads, kura laikā studentu komandas no visas Latvijas Universitātes ir attīstījušas savu biznesu paralēli mācībām. Un pašlaik ir pienācis laiks, kad arī Tev ir iespēja iestāties Biznesa inkubatorā, studiju laikā attīstīt savu biznesu un absolvēt augstskolu ne tikai ar diplomu, bet ar pieredzi un funkcionējošu biznesu kabatā!  

 

Tāpēc izmanto iespēju pieteikties LU EVF Biznesa inkubatorā ar savu biznesa ideju un līdzīgi kā, piemēram, tādas BI komandas kā www.greynut.com vai www.latvianfoods.com, jau pēc pirmā darbības gada varēsi gūt panākumus.  Biznesa inkubators ir LU Ekonomikas un vadības fakultātes struktūrvienība, ko LU EVF ir izveidojusi, lai atbalstītu visus Latvijas Universitātes studentus uzņēmējdarbības uzsākšanā un attīstībā ar dažādiem atbalsta pakalpojumiem. Biznesa inkubatorā var pieteikties visi Latvijas Universitātes studenti un doktoranti, vai arī viņu izveidotās komandas, kuru sastāvā ir vismaz 1/2 LU pārstāvji.  
Pieteikšanās process:
  1. Students/studentu komanda iepazīstas ar Biznesa inkubatora <link file:146196 _blank download>darbības noteikumiem un <link file:146185 _blank download>nolikumu;
  2. Students aizpilda <link file:146686 _blank download>pieteikuma veidlapu un kopā ar katra komandas dalībnieka CV iesniedz novērtēšanai. Dokumenti ir jāiesniedz divējādi: elektroniski, nosūtot tos Biznesa inkubatora vadītājam uz <link>mikus.losans@lu.lv, un fiziskā formā parakstītus, nogādājot tos uz Biznesa inkubatoru, Aspazijas bulvārī 5, 222.telpā. darbadienās no 16:00-17:00 līdz 2013. gada 9. OKTOBRIM.
  3. Pieteikums tiek izskatīts vērtēšanas komisijā;
  4. Studenti, kas ir ieguvuši vismaz 25 punktus šajā vērtēšanas komisijā, tiek uzaicināti uz biznesa idejas prezentāciju komisijai klātienē 17.oktobrī.
  5. Pēc prezentācijas komisija pieņem lēmumu par dalībniekiem, kuri tiek uzņemti.
  6. Students/studentu komanda, kas izturējuši konkursu, saņem elektronisku paziņojumu par iestāšanos un kļūst par Biznesa inkubatora dalībnieku līdz 2014.gada 30.septembrim.
 Konkursa kārtībā tiks uzņemti līdz 15 (6 no tiem tiek piešķirtas arī ofisa telpas) Biznesa inkubatora dalībnieki, kam būs iespējas saņemt šādus bezmaksas atbalsta pakalpojumus:
  • Sanāksmju, pasākumu, noliktavas telpas
  • Lursoft uzņēmumu datubāzes
  • Interneta portālu hostings
  • Mentorings un dažāda veida konsultācijas
  • Pārdošanas stends tirdzniecība centrā produktu pilota kampaņai.
  • Un citi pakalpojumi pēc pieprasījuma
Ja rodas kādi jautājumi par pieteikuma aizpildīšanu vai dalību Biznesa inkubatorā, sazinieties ar Miku Losānu, Biznesa inkubatora vadītāju, rakstot uz mikus.losans@lu.lv vai zvanot uz 28632492.    Ja vēlaties saņemt aktuālu informāciju par uzņemšanu (vieslekcijas, rezultāti u.c.) pievienojiet savu epastu ŠEIT!   BI NOLIKUMS  BI DARBĪBAS NOTEIKUMI PIETEIKUMS Naudas plūsma, kas nepieciešama pieteikumā Pieteikuma paraugs

Dalīties