Šo sestdien Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes (LU EVF) Biznesa inkubatora prototipēšanas studijā 8. februārī plkst. 10.00 notiks 3h apmācības patstāvīgai laboratorijas iekārtu izmantošanai, kas ļauj telpiskā prototipā realizēt idejas. Šeit varat apskatīt piemērus - www.flickr.com/photos/103422353@N02/

FabLab ievada kursā jaunie dalībnieki tiks apmācīti strādāt ar darbnīcā esošajām iekārtām (3D printeri un lāzera griezēju/gravētāju), lai nākotnē spētu patstāvīgi strādāt un realizēt savas idejas. Zināšanas par iekārtām, programmatūru un dažādiem paņēmieniem nepieciešamas, lai, izmantojot iekārtas, cilvēki spētu gūt labāko rezultātu un nenodarītu kaitējumu ne sev, ne iekārtām. Jāpiebilst, ka cilvēkiem, kas nāk izmantot FabLab pirmo reizi, apmācība ir obligāta.

Apmācībās tiks stāstīts par dažādiem parametriem, kas ietekmē kvalitāti, kā arī programmatūru, kas tiek lietota, lai vadītu iekārtas. Izejot šo kursu cilvēks gūs jaunas idejas un risinājumus, kā arī viņam tiks dots plašāks redzējums par tehnoloģiju sniegtajām iespējām dizainā, mākslā, inženierzinātnēs, arhitektūrā un citur.

Apmācības kursa ilgums ir trīs stundas un dalības maksa – 20 euro. Ja vēlaties pieteikties apmācībai 8. Februārī, rakstiet uz e-pastu fablab@lu.lv vai zvaniet 25651327.

LU EVF Biznesa inkubatorā 2013.gada jūlijā tika atklāta LU FabLab prototipēšanas studija, lai dotu iespēju jaunajiem uzņēmējiem un citiem interesentiem izmantot 3D printeri un lāzergriezēju prototipēšanai.

Dalīties